tävlingsresultat - Henry & Lakrits

Hejsan igen!
Just nu sitter jag här och pustar ut efter denna långa och kaniniga helg med mycket att göra och med mycket kaniner som innehåll, kan ni lista ut vad detta inlägg kommer handla om? ;)
Mycket kaniner och plugg, det har min helg bestått av. En riktigt intensiv helg och jag har alltid haft någonting att göra, och det gäller även kaninerna som har varit med och deltagit i allt jag gjort. 
 
Igår var jag på kurs i Borgvik med Lakrits och Henry och det gick faktiskt riktigt bra. Jag lärde mig en hel del om hoppningen, tävlandet och kaniner överhuvudtaget. Båda killarna var väldigt duktiga och det gick faktiskt jättebra med några små fel. 
Kvällen avslutades med en liten tävling i miniklass och där tävlade jag med lakrits medans Henry fick återhämta sig lite. Jag och Lakrits fick 1 litet fel, han kom lite för nära och lyfte inte ordentligt på bakbenen. Men jag är ändå jättenöjd med resultatet. 
Efter kursen kom jag hem med två sovande kaniner, trötta och slitna, precis som matte..♥
 
Idag så var vi på tävling igen med kaninerna på Frykstad idrottsplats. Det gick så bra på både framhoppningen och inne på banan. Jätteduktiga!
Henry och Lakrits fick till riktigt bra rundor, måste jag säga, även fast kursen dagen innan var en utmaning och var lång, levererar de varje gång, mina små änglar.♥
Riktigt fina och pigga niner inne på banan, även för Wilma och Isa gick det strålande.
Nu är ni säkert sugna på lite resultat! ;)
 
Resultat:
Henry gick väldigt fint och fick 2+1. Han gick fint på både framhoppningen och inne på banan, men han gjorde det lite osäkert och hade lite för segt flyt, men det gick till en 7/10 placering. Jag är riktigt nöjd med hans resultat, om man tänker på att han hade fått ett rejält pass igår och presterar såhär idag, och så är det ju första gången också. Toppen bra, Piggy!
Lakrits gick verkligen fint idag och fick 1+0 och fick tyvärr med sig en bom över ett av de sista hindren. Han var väldigt pigg idag, men lite seg i början på framhoppningen, men det gjorde absolut ingen skillnad. Eftersom det gick så bra, speciellt på finalomgången då han hade väldigt fint flyt. Hans poäng räckte till en fjärde placering och honom är jag också väldigt nöjd med, bra jobbat Lakrits!
 
Jag är så nöjd med resultaten, första gången och de är så säkra. Så fantastiskt fina och grymma.. Wow. Ni är ju allt för bra. mina fina fina fina killar..♥
Nästa tävling är 5 oktober och jag antar att jag ska dit då med Isa. Men innan det så ska det tränas och motioneras för fullt. :)
 
 
Haha, bliden är ju allt för söt.♥
 
Finaste Lalle.♥
 
 
 

bebisbilder - Helix









hoppningsuppdatering - mycket planer & arbete

Hejsan på er!
Jag sitter just nu framför datan och pustar ut efter en härlig lördag. Och för att avsluta denna dag, bestämde jag mig för att skriva ett blogginlägg, dricka en kopp varm Oboy och mysa under en massa filtar med en Henry bredvid mig, mysigt.♥
Uppdateringen kommer att vara lite kass här, men det är för att jag har först och främst har mina läxor att göra, kaniner och träning av dem att sköta vid sidan om det, och när jag är klar med det brukar det vara skönt att pusta ut framför datorn innan det är dags att lägga sig. Så jag har tyvärr inte riktigt den tiden jag behöver till bloggen.
 
Trots plugget har jag hunnit med mycket av kaninlivet vid sidan om. Jag håller fortfarande på med hoppningen av Lakrits och Henry, motionerar Mandel i sele och gosar med Helix-prinsen. Kaninlivet har blivit en stor del av vardagen nu, så jag försöker jag att få tid till allt jag vill och måste göra. 
Så, nu är det dags för ännu en hoppningsuppdatering och kaninuppdatering hos mina 4 små kompisar.♥
 
Henry:
Henry hoppar jag med precis som vanligt 1-2 gånger i veckan, och nu jobbar vi med fart, enivisheten han har och sedan slarvfelen han gör då och då, prinsen lilla.♥
Henry har verkligen gått och blivit envis när det gäller hoppningen och det går i olika perioder och veckor, precis som oss människor. Men vi jobbar fortfarande på mer grunder och repetitioner på allt vi gjort, höjd, längd, fart och sikte.. allt ska sitta på plats. 
Henrys hopp blir bara finare och finare för varje gång vi hoppar. När han verkligen är på topp hoppar han som en elitkanin och gör inte ett enda misstag. Han håller takt och börjar förstå 1 kompination och lär sig riktigt fort nu.
 
Lakrits: 
Lakrits går fint men försiktigt framåt utan avbrott på banan. Vi hoppar ca 20cm nu och jobbar på mycket grundläggande övningar för honom. Han jobbar på samma sätt som Henry, men med mindre höjd och med mer repetitioner för hans del. 
Vi tränar 1-2 gånger i veckan och han brukar hoppa samma dagar som Henry, och Lakrits brukar hoppas efter Henrys pass. Vilka duktiga killar jag äger.♥
 
Den 20/9 ska jag, Lovisa och min kusin Wilma ta med lite kaniner till en nybörjarkurs i hoppning som går under 1 dag, i 3 timmar , och då får vi gå igenom lite grunder, regler och andra saker som kan vara bra att veta när man börjar tävla. Så jag ska ta med mig mina två hoppkaniner, Henry och Lakrits, och så får vi se hur det går. Så det ska bli riktigt roligt!♥
Dessutom ska det även flytta hem en liten sötnos till oss samma datum. Som kommer att bli Lovisas lilla bebis, hehe..♥
 
Nej, nu ska jag nog ner och prata med resten av familjen och titta på tv tillsammans med dom.♥
Imorgon står det mycket kanin på schemat och då ska bl.a Lakrits och Henry hoppas, Mandel ska motioneras och så ska det borstas päls på alla 4 hårbollar. Och så får vi ju inte glömma läxorna heller..
 
Ha det bra!♥
 
 


Bilder från min instagram: @linneaskaniner ♥
  

RSS 2.0