torsdag❥

Vi började dagen med engelska. Anette kom på att vi kunde använda tavlorna (whiteboard) att ha glosförhöret på. Efter det så satt vi fyra och fyra och läste texten. Nästan en helt vanlig engelska lektion. 

Nästa lektion var matematik. Vi hade repetetion på hela matteboken på tavlorna. Det var helt okej, men det var verkligen inte kul. 

Efter det så hade vi Johan i No. Vi pratade och jobbade om förebilder och skrev lite i biologiboken. Hade absolut inga problem med lektionen, helt okej. 

Lektionen efter det blev betydligt mycket jobbigare. Vi hade ett långt svenska pass fram till lunch. Idag så läste de som var färdiga upp sin argumenterade text inför klassen ( bl.a jag och Cassie ). Sen så fick vi börja på en ny uppsats, Äventyrsresan.

Idag blev det någon slags soppa med mjuk smörgås. Soppan var skitgod och smörgåsarna också för den delen :)

Sen så var det det dags för Berits so pass. Vi svarade och jobbade klart med Karl Xll och såg en film om stormaktstiden ( kungarna och drottningar som var regenter då ). Nae, det var inte så mycket att hänga i julgranen om man ska säga så.

Därefter kom dagens tråkigaste pass, Engelska. Vi jobbade i workbook och i first step. Dom här  lektionerna är så jobbiga, alla är lixsom trötta och killarna bara skriker och är jobbiga. Aa, ingen hit och tummen ner.

Sista lektionen var mycket bättre. Vi hade elevens val vilket var en ganska lugn timme. Man får lixsom pusta ut lite. Jag fortsatte att skriva lite på Äventyrsresan och jobbade lite i röds tråden. Helt okej. 

Egopics



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0