tisdag

Första lektionen var matte, som vanligt. Vi jobbade med dubbla uppställningar, det gick väl bra. När vi hade gått igenom det så jobbade vi vidare med det i boken.
 
Nästa lektion var musik. Vi fortsatte att spela lite låtar och sådant. Jag och min grupp satt i bastun och spelade med killarna utanför. De kom på satt de kunde spela en läskig melodi och släcka ner lamporna i omklädningsrummet. Så där satt vi i mörkret, skit rädda. Men det var ändå ganska roligt faktiskt :)
 
Sen så hade vi slöjd. Jag jobbade vidare med korsstygnen. Idag blev jag äntligen färdig, jätte skönt! Nästa gång så ska jag göra ett litet sovande kaninmonster, haha, tror Cassie också ska göra ett litet gullit monster! 
 
Maten idag blev fiskbordulä ( haha, va? ) med potatis. Ganska så glättigt faktiskt, lite nästan av en favorit. Det var länge sen vi åt det så det kanske smakade extra bra idag :)
 
På svenskan så pratade vi om bl.a. Nationella prov osv. Vi fick även tillbaka svenska proven, måste säga att det gick riktigt bra! Sjukt nöjd till skillnad från förra läsförståelseprovet, det vill man inte prata om..
 
Sista lektionen var idrott. Vi körde först en evighets uppvärmning, det kändes som den seriöst aldrig skulle ta slut. Men sen så blev det roligare, det var allt från kullerbyttor till att hänga i ringarna osv. 
 
Love my pyjamas

När jag kom hem så åt jag, givetvis. Bara något snabbt, för att pappa skulle laga mat lite senare. 
Jag har pluggat lite till provet imorgon och till provet på tisdag, har även suttit vid datan och lyssnat på musik. Bara sådär som jag brukar göra. 
 
Ska väl ta något och äta och titta på tunnelbanan som går på tv 5 nu. Tycker att det är ett ganska bra program. Vet inte vad ni tycker, men jag gillar det iallafall. 
 
Har förresten hittat lite ny tysk musik av tokio hotel som jag diggar just nu. Kommer säkert en till " musiktips " senare eller imorgon. Har faktiskt hittat en del nya favoriter nu!
 
 
 
 
 

 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0